Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: Komentáře vždycky potěší...

Pamatuješ tenkrát,

když kapky deště bubnovaly

na skleněnou tabuli okna,

a tvoje prsty rozehrály

symfonii na mém nahém břiše.

 

Vzpomínáš jak kdysi,

v temnotě letní noci

v parku na Kampě,

jsi mě držel v náruči

a do ucha mi šeptal Shakespeara.

 

Vybavíš si ještě

moje steny, vzdechy,

jemnou husí kůži,

když se v hříšné euforii,

provždy spojily naše duše.

 

Vzpomínáš?

Autor zeta, 31.05.2018
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí :-))

01.06.2018 07:05:46 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí