Prší

Prší

Anotace: Z lásky

Z nebe padaj provazy deště
Chce se mi křičet ještě
Ještě mě divoce líbej
Do vočí se mi dívej
Kašlu na hromy
Seru na pohromy
Ty za to stojíš
Proč se mě tak bojíš
Autor paradaj, 01.06.2018
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí