Štěstí, láska

Štěstí, láska

Anotace: ...

Tyto věty jsou psané pro tebe,
Však vysílám je do nebe.
Prosím, aby srdce tvé,
Milovalo i to mé.
Tak ať mě to stojí cokoli,
Já najdu si tě kdekoli.
Až do nebes bych pro tebe šla,
I schody do pekla sešla.
Chci aby ten úsměv můj,
Rozzářil vždy i ten tvůj.
Udělám vše pro to,
Aby to se mnou stalo za to.
Dotýkat se tě a být ti blíž,
To je ten pocit, však ty víš.
Autor 21, 04.06.2018
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí