pekelná "láska"

pekelná "láska"

Anotace: Nevím, křičím..

Splynutí těl
To, na čem jsem závislá
Je v tom láska? Emoce?
V tu chvíli, kdy do tebe proniká?

Nevím, křičím
Možná volám o pomoc?
V pekle citů uvězněná
Máš nade mnou nepochopitelnou moc

To ďábel v nás ukryl
Malá semínka lhostejnosti
Na nikom nezáleží
Jen na vlastním naplnění..
Jsme podivný bytosti.
Autor Troškuztracená., 05.06.2018
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí