Lásce se nedaří

Lásce se nedaří

Anotace: Ještě je čas...

Lásce se nedaří
na zlatém polštáři
musím se nadechnout
a jít dál

Vzal sis mě na hraní
a to je k zbláznění
měl by ses ohlédnout
kde dřív jsi stál

Za pár zlatých kamínků
nedáš si do vínku
cestičku vydlážděnou
jak sis přál

Má touha je beze dna
když chceš, budu princezna
a ty s dlaní rozpálenou
pak buď můj král!
Autor lampicka, 22.02.2007
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí