Dneska sis rozpustila vlasy

Dneska sis rozpustila vlasy

Anotace: (5. 6. 2018)

Dneska
sis rozpustila vlasy
a přišla v letních šatech

Pouštím
si nahlas svou píseň
tu jímavou melodii beze slov

Ta píseň
je o zeleném údolí
kde znáš to líp než já

Údolí
kudy chodíváš
a jezdíš na svém kole

Vždycky
tam myslím na Tvé stopy
a na vzduch, který dýcháš

Mé písně
často nemají slova
a přesto je v nich všechno

Možná
je někdy uslyšíš
když o to budeš stát

Budeš-li
o to vůbec někdy
v tomto životě stát...
Autor Běžec, 05.06.2018
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, JSJ, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí