Přání

Přání

Anotace: Z lásky

Nevim proč ale měl bych přání
Jo vim že už nejsem malej kluk
Přesto mě občas něco zraní
Ale snažím se nedělat hluk

Chtěl bych si vedle Tebe sednout
Možná si hlavu složit na Tvý rameno
A pár hodin se nehnout
Klidně mi prostřelte temeno

Pak k Tobě se otočit
Něžně polaskat Tvý rty
Všechno si to natočit
V mim úložišti si jenom Ty

Nechceš abych to udělal
Zabíjí mě že Tě to bolí
Proč kdo miluje zaplakal
Je čas vyjít do polí

A nevrátit se
Autor paradaj, 07.06.2018
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, knihomolka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí