Úsměv

Úsměv

Anotace: Zamilovanost s člověkem hází...

Když do tvých očí se zadívám,
Všechny krásy před sebou mám.
Úsměv tvůj ten stojí za to,
Chci ti prostě říkat zlato.
Protože když se na tebe podívám,
Úsměv na tváři hnedka mám.
Každým dotekem ti blíž sem,
Ať je noc a nebo den .
Přijde mi to jako sen,
Tak ode mě si všechno vem.
To nejlepši co mám já ti chci dat,
Dokud budou motýly větrem vlát.
Mám ráda, když se usmíváš,
A štěstí přitom v očích máš.
Každou vteřinu co s tebou sem,
Krásnou, dlouhou cestou Jdem.
Pořád poznávám tě víc a víc,
Jednou kvůli tobě poletím na měsíc.

Usmívej se na mě pořád dál,
To je přání které já mám.
Autor 21, 07.06.2018
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí