Čekání

Čekání

Anotace: zmatek, čekání - psaní pomáhá.

Pročítám si konverzaci,
od konce do začátku.
Kde se vzala inspirace?
Společného počátku?
Možná hnědé vlasy,
možná krásný smích.
Kde se vzala asi,
myšlenka na hřích?

I když mlčíš,
vnímám tvůj hlas.
Trochu mě mučíš,
dám ti ještě čas.
Dám ti celé dny,
dám ti klidně měsíce.
Obýváš mé sny,
zamčená jsi světnice.
Autor bebee, 14.06.2018
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí