Vzpomínám, když jsem tě potkal poprvé

Vzpomínám, když jsem tě potkal poprvé

Anotace: Stalo se vám někdy, že vás člověk vyloženě uhrane?

Vzpomínám,
kdy jsem tě potkal poprvé.
Bylo to za kasou.
Měla jsi červené tričko a hezký pohled.

Jak si mě,
nešiku,
oslovila,
tvá osobnost mě okouzlila.

Byla jsi jiná,
svá a tajemná.
Jako by hvězda z nebe stažená.

Jak poznal jsem tě dál,
začal jsem se těšit,
až budeme si blíž.

Někdy jsem to přehnal,
byl dotěrný až příliš.
Ovšem za ty směny s tebou obětoval bych spánek.
Na mém srdci udělala si mnoho vrásek.

Naše cesty vedou jinam,
mít jednou ústa tvá,
strašně bych je zlíbal.

Kdybych tě teď mohl někam vzít,
splnil by se mi sen.

Když bych tě mohl milovat,
byla bys mým osudem.
Autor Hantec, 16.06.2018
Přečteno 437x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, grázlík, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STalo, a nebylo to málo :-)

16.06.2018 12:40:10 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí