Závislost

Závislost

Anotace: ❤️

Jsi moje závislost
Ne však ta drogová .
Jen koukneš mi do očí
Jsem z tebe hotová.
Dotkneš se mě
Já cítím to chvění.
Políbíš mě
Svět kolem se mění.
Ztracená ve tmě
Vnímám jen tebe.
Peklo se ztrácí
Jsi pro mě nebe.
Vznáším se s myšlenkami
Které patří pouze tobě.
A cítím, že konečně
Po dlouhé době,
Cítím se naplněná a šťastná
A díky tobě i trochu krásná.
Cítím se v bezpečí
Cítím se skvěle.
Když jsi přitisklý na mém těle.
Bez tebe můj život
Nemá už smysl.
Ovládl jsi můj život
Tělo a mysl.
Změnil si všechno
Můj život a svět.
Všechno je jinak
Nemůžeš to vzít zpět.
Lásko moje
Prostě chci tě
Jednoduše...
Miluju tě.
Autor Lovex, 18.06.2018
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Druid, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí