Výjimečná chvíle

Výjimečná chvíle

Anotace: ...sen, odraz mé velké touhy

Už po sté projíždíš mé vlasy, hlavu pokládáš na hruď
Tvé rty mě přímo prosí, opravdu mám na ně chuť
Prsty s tvými proplétám, jak známý je to pocit
Schouleni do sebe, se díváme do noci

Do té chvíle nádherné, vkrádá se sluneční svit
Nelze tuto chvíli zachránit
,, není to navždy” do vánku šeptám tento slib
Když jen ve snách smím tě mít
Autor Innoncent, 24.06.2018
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: Nevratný obal, Iva Husárková, Cappp, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí