Na dalku posilam lasku

Na dalku posilam lasku

Anotace: Basen pro mou pritelyni, kterou ji posilam, kdyz jsme od sebe daleko. Omlouvam se, ze je bez diakritiky, nemam cesky pocitac.

Je krasna noc
A me se styska moc
Kdyz ulicemi bloudim

Je krasny den
A me se zdaval sen
Ze s Tebou v tanci krouzim

Je krasne rano
Kde je jasne dano
Ze po Tobe touzim

A v polednich hodinach
V soumernych rovinach
Se za Tebou plouzim

Ve slunecni svit
Do krajiny vryt
Na Tvoji krasu hledim

A v mesicni zar
Polibenou tvar
Na Tebe porad myslim

Ve svetle horici svicky
Pod zavrenymi vicky
Tve telo hladim

Po zdech cmarajici stiny
Cmuchajici me spliny
Svou pisen ladim
Autor Richard Ježek, 25.06.2018
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hajlige Nacht. A.

13.08.2019 01:45:27 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí