Slza za úsvitu

Slza za úsvitu

Anotace: ...

V stínu svíce, kde kout mým krytem

Stéká slza - ozářená svíce svitem

Stéká steskem - soupeřícím s úsvitem

Spalující tváře stéká,  stéká vzdory příslibu

Než vzejde ranní slunce lásko - opět k tobě přijedu!

Zavřu víčka, zklidním dech, myšlenky si vem proud v dál

Ráno mne vzbuď polibkem - i větou lásko 

Já jsem tvoje Královna 

A ty jsi pouze jen můj Král!

 

 

 

Autor Jack Santiago, 30.06.2018
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí