Tušení

Tušení

Anotace: Vzpomínky se zas zakutálely za Tebou, má duše je jich plná, díky, že mohla jsem být Tvou, byla to krásná doba.

Já vím, měla jsem to tušit,
největší frajer z okolí,
já však nechala se vzrušit,
v domění, že to nebolí.

Já vím, měla jsem to tušit,
největší playboy, z hotelu a pláže,
já však líbala Tvé uši
a hladila Tvé tváře.

Já vím, měla jsem to tušit,
že láska skončí, ač začít stihla stěží,
že se zas budu dusit
a prosit o příměří.

Já vím, měla jsem to tušit,
nepoddat se Ti celá,
raděj to celý zrušit,
když já Tě tolik chtěla.

Já vím, měla jsem to tušit,
je pozdě sušit slzy,
zůstáváš v zůstáváš v mojí duši,
ač odešel si brzy.
Autor grázlík, 22.02.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někdy nám zůstanou jen ty pěkné vzpomínky... ;-)

26.02.2007 14:46:00 | ona

Moc krasna, dycha z tebe tve pocity...

23.02.2007 01:58:00 | carodejka

Moc krásné,jsou z toho cítit přesně tvoje pocity...

22.02.2007 20:01:00 | lolin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí