čekám

čekám

Anotace: ...

Vyčkám si na tebe snad do konce života,
snad i z tvojí strany objeví se ochota,
prožít s tebou nejeden den,
prožít spolu život jako sen

Já nechci žádnou jinou,
a myslím to vážně,
chci jen lásku tvou,
tak prosím - pojďme...
Autor lolin, 22.02.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká báseň.. přeji hodně štěstí a nevzdávej se

22.02.2007 21:13:00 | Najlin

Ať se Ti vrátí!!!

22.02.2007 20:20:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí