Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Co víc? Jen vzpomínám.

Sbírka: Cosi před smrtí

Vzpomínka

 

Vzpomínej,
na odraz tvé tváře,
ve žhavých uhlících.
Pamatuj sílu záře,
co odnesla tvé tušící.

Vzpomeň si,
na tu chladnou noc,
co smotala nás do deky,
v objetí, cítíš tu moc?
Přesně ta, bude tu navěky.

Pamatuj,
na zvonivý smích nás dvou,
co tehdá prolínal vzduch.
Všechny ty chvíle nás zvou,
abychom byli v jeden duch.

Vzpomínáš?
Na tu minutu štěstí,
v objetí jeden druhého.
Proč láska tomu šetří,
když není co dobrého.

Pamatuješ?
Na odraz ve tvé tváři?
Na tu sílu, oné záře?
Snad jen nitro tvé teď září,
A ja?..Odmítám vzdát se boje..

Vzpomínáš?..

Autor Giuru26, 05.07.2018
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Jean-Paul Simon, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí