Zkratka k vyznání

Zkratka k vyznání

Anotace: nesplněná přání, zaplaťpánbů

Vlny blonďatého těsta

nakypřené zoufalou nadějí ve změnu jídelníčku

uhlazené nebetyčnou touhou po pihatých zádech

snědých, teplých, opálených

vonících borovicí a prázdninovou vodou.

 

Držet, vonět, přikládat,

jen vidět a nedýchat.


 

Panebože, nepokračuj…nech to tak,

divím se, že mi nedá přes hubu.


Dostal jsem až pak.

Autor Jakub_Rytíř, 09.07.2018
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, AngelLia31, JSJ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)) ST.

10.07.2018 20:05:06 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí