Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Můj pokoj je bez tebe prázdný
a zdá se tmavší, než kdy dřív.
Vše jako by bylo jen za zdmi
a já byla sama v nicotě - víš?

Možná jsem starší a moudřejší,
ale občas se neubráním pláči.
Vždy budu ten, kdo věčně sní
a staví vzdušné zámky.

Chci zastavit tvůj pláč, ale
jsi dál, než se mi, kdy zdálo.
Budu tě milovat vždy a stále.
Co se to s námi sakra stalo?

Ležíš vedle mě a já přemýšlím,
jestli to opravdu tak chci.
Natáhnu se po tobě - mizíš -
byla to pouze vzpomínka.

Vždy jsem si přála, abys byla tou,
ke které se budu vracet domů.
Všechny hlasy k tobě zvou
mojí duši, mysl a lásku.

Už nemůžeš vidět, jak držím
v rukou fotku nás dvou.
Jo možná, že pláču, protože víš
budu vždy jen tvou...
Autor AngelLia31, 09.07.2018
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: LenkaT, Danger, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, ta láska...! Taky to mívám v sobě, jak po zemětřesení. A nebo teprve bude?

26.02.2019 18:11:59 | šerý

Těžko říct...

26.02.2019 21:21:19 | AngelLia31

vše má svůj čas,hodiny,minuty,sekundy...
nejde to zastavit...každý den vyjde slunce,jen my ho nemusíme vidět...

22.07.2018 22:17:36 | Danger

To máte pravdu, vše má svůj čas.

23.07.2018 09:07:15 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí