poslední dopis

poslední dopis

Anotace: dá se žít bez lásky??

"proč odešlas a nic smi neřekla,
proč před mojí láskou si radši utekla.
Trápit se nechci, nač?
Řikam si zmateně co ty si zač??
Snažim se smát,ale brečím.
Snažim se stát, ale klečím.
Vzalas mi srdce,já tvoje chtěl mít.
Nic víc sem nechtěl,jen s tbeou žít.
Volám tě zpátky,ty neslyšíš můj hlas.
ten hlas, co řikal ti zas a zas
"miluju ťe,tohle je na vždy"
Klečim,v ruce papír mám.
Na světě zůstal jsem zase sám,
Nechci žít."
Basničku dopsal,a zavřel víčka,
na stole dohořívá zářící svíčka.
HOdiny na zdi,přestaly běžet,
Já vidím ho tam doteďka ležet.
Miloval,tak zabil se raději,
byl to kluk kerej přestal žít v naději.
Oči mu zhasli,na tváři vráska.
Je hrozný,co s lidma dokáže udělat ta zasraná láska
Autor LLUllu, 22.02.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to úžasný! Jen snad pozor na to "stbeou". Asi s tebou, co?

15.03.2007 13:48:00 | svacinka.A

tak to s tebou souhlasím-zasraná láska. ale nenech si jedním člověkem zkazit celý život.. držím palečky..

22.02.2007 21:56:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí