Vařící vedro

Vařící vedro

Anotace: Zase nepochopená

Jsem rozpálená jak polední slunce
Přesto mě všechno zebe
Chci něco co nejde....
Chci Tebe
Před zrcadlem stojím
Sama sebe nepoznám
Po dalším nočním flámu
Mám jen oči dokořán
Na tisíc kousků rozbitá
Hlava mi šílí
Tělo mé kvílí...
Přijď a slož si mě
Jako Puzzle dohromady
/umíš to, jsi konstruktér/
Když tělo mé šílí a
Duše je rozbitá
Nejlíp udělám,
Když budu vypitá.....
Chtěla bych být okolo Tebe
...ne,
úplně těsně kolem Tebe,
ovitá...
Autor ILS, 24.07.2018
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když duše je rozbitá na kousky
alkohol jen rozleptává jejich hrany
kdokoliv marně pak snaží se
třebas konstruktér….
slepit je dohromady…

25.07.2018 20:09:41 | Timy1123

Pravda pravdoucí....alkohol rozleptávái to, co ještě drží pohromadě...
ROZUM

26.07.2018 08:28:16 | ILS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí