Říkáš mi kulíšku, veverko zrzavá

Říkáš mi kulíšku, veverko zrzavá

Anotace: červenec 2012

Říkáš mi kulíšku, veverko zrzavá

schovám se v oříšku

co kutálíš po stráni

ulož ho v pelíšku

až bude zima ti

 

Až bude zima ti

ty ho rozlouskneš

a budeme zase my

 

budem se milovat

koulet se po stráni

válet se v pelíšku

máš tak ráda louskání…

 

Veverko zrzavá

hladíš mě po skráních

zašeptáš kulíšku…

rozlouskneš oříšek

a zase my…

 

Autor Timy1123, 24.07.2018
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí