... rozloučení

... rozloučení

Anotace: ... nemá smysl blíže komentovat tuto báseň ... (báseň napsána 23.6.2018)


Chladný letního mrazu žár,

spálil mého světa dar.

V popel, v prach, navždy,

teskně by truchlil každý.

 

Modlitbu pronáším, prosím, odpusť,

drahá, srdcem dotkni se zkřehlých úst.

Jak kdys, však stejně vroucně, tak jemně.

Leč ni s žádnou něhou nevstupuješ ke mně.

 

... dej odpustiti mému srdci, mému tělu, mé duši,

odpusť, že k lásce jsme již navždy hluší ...

 

... prosím, odpusť mi ... má lásko ...


Autor Jean-Paul Simon, 25.07.2018
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Majda, J.Karasová, Janna, Tanecnice, grázlík, knihomolka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí