NECH MĚ TO POCÍTIT

NECH MĚ TO POCÍTIT

Anotace: Pro A.V. a p.X

Vše kolem se mění, vytrácejí se vzpomínky a sny.
A přesto, když se otočím – stále vidím stíny minulosti.
Slíbil jsi mi, že mě vezmeš pryč.
Tak proč jsi mě nevzal tam, kam jsi chtěl jít?.
Je příliš pozdě, chci odložit minulost s tebou.

Tohle není můj konec, je tu naděje pro nový začátek.


Dokud mě nenajdeš a konečně se nepotkáme.
Nemůžu se k tobě přiblížit.
Zdá se mi, že tě nikdy nebudu moci přimět, abys mě miloval.

Barvy blednou a znovu se vše mění.
Přeji si, abys mě držel v náručí.
Chci vstoupit do tvého života a slyšet sladké lži.
O lásce, o nás - dokud mi neřekneš sbohem.

Jen mám strach, z toho, že nikdy nebude stačit čas,
k tomu, aby ses do mě zamiloval.

Prosím, nech mě to pocítit – a neříkej sbohem.
Autor PIPSQUEAK, 28.07.2018
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST

29.07.2018 12:24:34 | Kapka

Děkuji...*;)

31.07.2018 18:51:52 | PIPSQUEAK

To je tak nádherně "cheesy" až je to pěkné! Mam chuť autorku (nebo autora? Tady jeden neví) pohladit a říct, že to bude dobréé :'(( :)

28.07.2018 20:19:50 | Lajtwing

Díky moc, v to doufám, že zase bude dobře. *;)

28.07.2018 22:23:28 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí