Smutná láska

Smutná láska

Anotace: ...

Už jsem tu zas,

jak srdce pláče,

měla jsem hlas,

co schoval se v dálce.

 

Měla jsem štěstí,

co ztrácím já často,

házím si klestí,

přede mnou město.

 

Hlédám a ztrácím, nic nenacházím,

jsem zmatená a bystrá, už nevím co vím.

Mučím se sama, či je to klam?

Však je to Láska, to dobře znám.

Autor Kirsten, 28.07.2018
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, kasparoza, Madanik, Jort, Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však je to Láska, to dobře znám - taky jsem znal :)

26.05.2023 00:21:18 | tomkepka

Ano.....láska. někdy si přeju být z kamene....*ST*

29.07.2018 10:34:29 | Anděl

To ti rozumím, sdílím chvílema stejné přání...

29.07.2018 21:01:25 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí