nechtěná

nechtěná

Anotace: taky jste, nechtění?

Pro jedno zlomené,
láskou nechtěné,
vášní raněné
Srdce...

Ani kvití nekvete.
řeka neteče,
a svět nestaví.
Mí drazí uplakaní!

Nikdo slzy nesetře,
z růžových ruměnců,
odhozené dívky.
Která věřila.

Dále plynuly potůčky slané,
květina na stole vadne,
vyčerpáním padne
Dívka.

Slunce zajde,
hvězdy tajně,
naději šeptají.
A pak Vás samotné nechají.

Nový den se vkrádá,
dělá si, co chce, ikdyž je nechtěný.
Stejně tak, jako ty.
Má drahá, nemilovaná.
Autor kaktuuus17, 29.07.2018
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Rbb, Marry31, OmbraVualo, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí