Potíže s láskou

Potíže s láskou

Anotace: BÝVAJÍ ČASTO???

Když mám s láskou potíže,
přivodím stav bez tíže.....
V něm ani fyzika neplatí....
Jenom ta chemie,
a mně? Krásně je.

Jedna sklínka stačí,
svět je hned jinačí,
točí se na opačnou stranu
a já radostí i vzplanu.

Hořím jak svíce,
co víc bych si přála?
Jen asi toliko,
by mi nechytlo triko....

To by byl trikům konec.
Autor ILS, 29.07.2018
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí