Znova ťa vidím

Znova ťa vidím

Anotace: Báseň o stretnutí s osobou, ktorá mala ostať navždy v minulosti

Možno som len zatrpknutý.

Osamelý chlapec, čo nepozná nič lepšie.

Nevie, ako chutia tie červené, sladké čerešne.

Len stojí, čaká pod stromom,

kým mu jedna spadne.

 

Vidieť ťa znova, akoby som vypil tri kávy,

Vzrušenie, radosti návaly,

ktoré zmizli, keď sa otvorili rany.

Spomienky na bozk, trpká chuť piva.

Zmenil som sa a ty si tiež iná,

už nie taká nevinná.

 

No spálil som mosty, vedúce k tebe.

tak by to bolo lepšie.

No život je zlý vrhač nožov,

a už mám zo tri v mojom tele.

Čakám kým si všimneš, že ma bolia,

no necítim ich ani ja.

Z časom a zvykom,

Všetky rany prebolia.

Aj keď sa nezahoja.

 

Autor Hamsterball, 29.07.2018
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Dadiaq, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak táto je úžasná, radosť čítať.

03.09.2018 22:23:52 | Dadiaq

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí