C8H11N

C8H11N

Anotace: ...

C8H11N
Jsem feťák co závislý je na ní,
hned mám absťák když jsem bez ní.
V žilách mi teplá chemka proudí,
ten velký příval hormonů v těle mi bloudí.
Mám rád svůj vlastní výtvor,
svůj čerstvý metamfetamin,
je to koktejl čistý – fenylethylamin.
Za pomoci tvých modrých očí,
celý svět se semnou točí.
Při pohledu na tvůj úsměv spontánní,
ztrácím v hlavě slova verbální.
Přiznávám – nejsem zdatný lingvista,
však připadám si jak pravý alchymista.
Drogy se mi v těle mísí,
na hormonech to vše visí.
Dopamin a Oxytocin míchám v sobě stále víc,
je to můj velký chtíč.
Bojím se však absťáku,
abych neskončil v lapáku,
bez tebe má milá krásná slečno ….
Autor pan_bozsky, 30.07.2018
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí