… stará láska

… stará láska

Anotace: ... (báseň napsaná 4.2.2004)


Tvé oči jsou jak kapky rosy,

jak myška co je nosí

místo malých oblázků,

co nikdy nepomyslí na lásku.

 

I Ty jsi v nočním oparu,

jak láska co je bez zmaru.

Tím jak příroda Tě stvořila

mé srdce jsi tak mořila.


Autor Jean-Paul Simon, 01.08.2018
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí