Buď jen můj

Buď jen můj

Anotace: Láska..ano, to je ono

Byla jsem tvá první a chci být i poslední
Vidět te stárnout po mém boku, každý den
Jak to že jsme láskou tolik posedlí?
Nevnímám nic a nikoho, než jen tebe
Touha po tobě je tak silná..
Až mě z toho mrazem zebe
Tvůj nevinný úsměv a zářivé oči
Tvoje kaštanově hnědé vlasy...lásko...
Kdykoliv se na mě koukneš, svět se mi točí
V noci o tobě přichází sny...
Držíš mě, hladíš, líbáš kde se jen dá
Nikdo není lepší než jsi ty
A já jsem jen tvá
Ty zaplnil jsi srdce mé
Avšak vím, že i já to tvé
Uvidíš, zase budeme spolu
Spolu, už nikdy neklesneme dolu
Jednou, budeš můj muž a já tvá žena
Láska bude naše bohatství, naše měna
S tebou chci dojít až na kraj světa
Co řekl jsi mi, zarylo se do srdce mého
Miluji tě...nezapomenutelná věta
Autor vondrovska, 05.08.2018
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí