Bazén plný sĺz

Bazén plný sĺz

Anotace: Všetko sa končí, no niekedy skorej, než sme na to pripravení.

Bazén plný sĺz, ten patrí mne,

No slzy v ňom,  tie práveže nie.

Kúpem sa v ňom každý deň.

No nie od žiaľu, ani od radosti,

Nenávidím sám seba

A som plný zlosti.

 

Zo všetkého čo sa stalo,

Robil som v minulosti veľké haló.

Myslel som si, že to za to stálo.

No tam, kde bol tvoj smiech,

Len ticho zostalo.

 

Ako keď ti horí dom

A ty si vravíš,  že ho ešte zachrániš.

No podvedomí vieš, že zhorí všetko v ňom.

Mohlo ostať aspoň niečo,

No v beznádeji všetko stratíš.

Mal si šancu, posral si ju.

Už to nenapravíš.

Autor Hamsterball, 05.08.2018
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Dadiaq
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí