Láska v sexe

Láska v sexe

Anotace: Dievča hľadá lásku pomocou sexu, chlapec hľadá sex, aby zabudol na lásku... obaja sú na tom ale rovnako

Prasknuté okno, cez ktoré vidím tvoj obraz.
Trošku pokrivený, no stále plný krás.
Zaľúbim sa doňho po krátkej chvíli,
No vidieť ťa na živo, prvý krát bolí.
Veď ty si predsa iná, než to dievča v okne,
Si na mňa milá, hoci neviem čo ti poviem.

Láska je hra a ty si v nej dobrá.
Vieš že chcem byť s tebou, lebo už mám pokrk porna
a zatiaľ čo sme v krčme, pijeme do dna,
Poriadne ma nepoznáš, no aj tak si povoľná.
Vidinou sexu si ma chceš kúpiť,
Hovoríš že hľadáš chlapa,
ktorý ťa vie spraviť.
No pravda je taká, že si osamelá,
Za lásku považuješ, dve spojené telá.
Cítim to rovnako, no sľúbiť ti večnosť,
Je pre mňa trochu veľa.

No aj tak prídeš ku mne, naivne veríš,
že ma svojim nahým telom presvedčíš.
Hladíš ma po chrbte, zatiaľ čo vzdycháš,
Šepkáš mi do ucha, na krk mi dýchaš.
Láska je hra, v ktorej som raz prehral,
je mi to ľúto, no znova som jej šancu nedal.
Zbabelý penis, vagína plná túžby.
Sex už nie je súčasť lásky,
Je to len časť služby.
Krátkodobý prejav túžby.
Ľúbim ťa, no iba v túto chvíľu.
Miloval by som ťa dlhšie,
no na to nemám silu,
tak prosím ťa,
netlač na pílu.

Autor Hamsterball, 06.08.2018
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Ramidus, Frr, LenkaT, Kapka, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je i není
čaSTé dění
marnost cítí oba
lásky velká škoda...

06.08.2018 13:00:35 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí