Chybí mi....

Chybí mi....

Anotace: Něha je to, co v životě mi chybí....

Něha je to, co v životě chybí,
někomu méně, ale mně více...
Něžnice....
Denně nastavuji líce,
čekám, že aspoň sluneční záře
mi polaská tváře....
Ten, kdo by mi rád polibek dal.
Je v nedozírnu, v šíř i v dál...

Rozum se mi schoval,
protože se divně choval...
Pořád mi říkal, tohle ne....
Teď se raděj vodou brodím.
Řeka lásky je hluboká a divoká...
Jsem v ní až skoro po uši,
ale radost mám v duši...

Ty jsi moje spása,
i když mi to srdce drásá.
Chtěla bych Tě potkat v lukách....
Můj BOŽE, proč tohle vše?
Pro krásu, která opíjí
pro něhu, která pomíjí
zkrátka jen a jen....
Jsi jako sen...
Ale překrásný.
Touha a vášeň věčné jsou....
A zůstanou...
25. 6. 18 Ils
Autor ILS, 06.08.2018
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí