Nesmúť Láska

Nesmúť Láska

Anotace: Rozchodová.....

Výkriky sĺz a vlhká chuť slov.
Dobre viem, čo to znamená.
Knihu nášho vzťahu si práve zavrela.
A aj keď si to spraviť nechcela,
chápem ťa.
Nebol som ten pravý pre teba.
Viem že ti to je ľúto,
no nesmúť láska.
Nemali sme silné puto.
Viseli sme na konci tenkého vláska,
ktorý sa roztrhol.
Nesmúť láska,
už som na teba zabudol.
A hoci v smútku píšem básne,
chcem aby ti bolo jasné,
že sa netrápim.
Len spomínam na všetko krásne,
čo dlho ku mne nepríde.
A tak nesmúť láska,
Milujme sa pasívne.
Bozkávajme sa v snoch,
veď na tom aj tak nezíde.
Spravme si chvíle o samote,
menej depresívne.
Zbohom ti želám, bolo to krásne.
Zahmlené chvíle si spravila jasné,
no nič netrvá večne.
Aj sviečka raz zhasne.
Blúďme teda po tme,
po dlhom čase zase.
Aj keď zablúdime,
jedného dňa sa pri niekom zobudíme.
Možno to bude básnik,
Možno blondýnka.
Ocitneme sa na začiatku rovnakého chodníka.

Autor Hamsterball, 07.08.2018
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Dadiaq, Ramidus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí