… křivky I

… křivky I

Anotace: ... jedna intimní báseň, která se mi prostě nechtěla dávat do kategorie "sex, erotika" .. neb je velmi jemná a decentní .. netřeba asi dalších slov .. (báseň napsána cca 1/2017)


Křivky těla Tvého útroby mé chtíčem toliko spalují,

svlažiti rety žíznivé toužím pokožkou Tvou smyslnou.

Těmi, po nichž dychtíš a kteréžto Tě vábí a milují,

křivek Tvých jazykem zkoumati se odvážím nejednou.

 

Vlnící se tělo Tvé pod špičkou horkého mého sametu,

jemuž celá patříš a na slovo jsi mu libě poslušna.

Samet, jenž Ti páše pocity toliko libé skoro v letu,

z nichž jsi dychtiva těla mého, celá toliko jaře vzdušná.


Autor Jean-Paul Simon, 07.08.2018
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanecnice, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí