Věřím

Věřím

Anotace: Co je podle mě bůh

Věřím, že láska je mocná,
dokáže potěšit i ublížit.
Umí být nekonečná,
ale i člověka rozložit.

Věřím na zlomené srdce,
je to nemoc co nedá se vysvětlit.
Zasáhne tě silně a prudce,
nejde se tomu nijak ubránit.

Věřím na hezké vzpomínky,
drží tě nad vodou a zároveň tě topí.
Mají sílu jako pomníky,
vidět je chceš ale každý u nich trpí.

Věřím na druhé šance,
když věci napravit skutečně chceš.
Všem, co se o to snaží, držím palce,
většinou uslyšíš ať radši zapomeneš.

Věřím na romantická gesta,
když dokazuješ, jak moc ji miluješ.
protože víš, že je jediná ze sta,
aby na to nezapomněla se ujišťuješ.

Věřím na ztracenou víru,
když udělal si vše, ale stále trpíš.
Ve srdci máš velkou díru,
máš pocit, že už ji nikdy nezalepíš.

Věřím na bolest,
bolest kterou nedokážeš kontrolovat.
Jako kdyby do srdce dostal si pěst,
Znovu už to nechceš opakovat.

Autor Berka, 07.08.2018
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí