Poznám tě mezi tisíci

Poznám tě mezi tisíci

Anotace: Opět báseň o lásce :)

Poznám tě mezi tisíci,
přesto nedosáhnu nikdy
sítí tvých stop a polibků,
které dáváš za letních večerů
zatímco stoupá Měsíc.

Poznám tě mezi tisíci,
tvůj parfém, kroky, něhu
Do tvých vlasů vstoupím,
abych v nich začal plápolat
a své srdce rozpálil doběla.

Poznám tě mezi tisíci,
tvé vlasy mezi klasy obilí
a tebe jako kapku v moři
A tak nech mě poznat taje
tvých nepoznaných koutů.

Poznám tě mezi tisíci,
přesto nedosáhnu nikdy
sítí tvých stop a polibků,
které dáváš za letních večerů,
zatímco spím.
Autor Zasněný básník, 08.08.2018
Přečteno 430x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Aura, Fany, Anděl, Frr, Zrzi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc! :) Píšu zase skoro po půl roce, opět přišla inspirace :))

09.08.2018 14:38:46 | Zasněný básník

:-) pěkné, pěkné, Zasněný básníku :-)! ST

09.08.2018 08:48:05 | Fany

Krásná báseň...*ST*

09.08.2018 06:50:01 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí