s adamem a evou pod jabloní

s adamem a evou pod jabloní

Anotace: ...

někde ve vesmíru je tvá ruka
čeká na tu mou
vím to
vím

ten letmý dotek
z nás nikdo nevymaže

houslí smyčec doznívá
v korunách stromů
znám jej znám ten hlas

stejně jako ty ten můj

alespoň někdy zazní ve verších
zachvěje se v nás
společně

jako pramenitá voda v řece
její tenký vlas
i stín

příště už nebudeme se bát
posbírat
popadaná jablka

vždyť dávno známe
jejich prázdný
dutý zvuk

sedíme tu
s adamem a evou
pod jabloní

někde ve vesmíru je tvá ruka
čeká na tu naši
vím to
vím
Autor zdenka, 11.08.2018
Přečteno 356x
Tipy 16
Poslední tipující: Philogyny1, Jort, Amonasr, bogen, Dreamy, Pamína, Descardea, Frr, LenkaT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se dějou věci... :)

12.08.2018 13:53:59 | Philogyny1

úsměv.z

12.08.2018 19:57:18 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí