Jablíčko

Jablíčko

Anotace: ......

Kutálí se, kutálí...
Jablíčko z granátu
Není vůbec z Banátu
Ale je z ŘECKA
Všechny nástrahy přečká.

Cítím se svobodná,
hlavou až do dna
denně se dívám.
Mám ji už velikou
jako tu kedlubnu...
Věřím, že zcela nezblbnu
ze slunce a z vína.
Nebyla by to moje vina....

Píšu do písku vzkaz...
Ozvi se mi jednou,
až bude čas...
Na psaní, milování,
objímání i přijímání...
Svaté
Autor ILS, 13.08.2018
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Básník Karel, JSJ, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí