Je i taká láska

Je i taká láska

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

Je i taká láska:
seba živí, pre seba vzrastá,
zo šťastia iných je šťastná,
nelásku láskavo láska.

Je i láska taká:
odvrhnutá, oplutá,
za dobro zlo čaká.

Je i taká láska:
to je láska pravá.
Prijíma, chce, žiada,
hnevá sa, karhá, dáva.
Mnoho dáva.


Anna Vodičková
Autor annav, 15.08.2018
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí