...

...

Anotace: .....

Jsi nejkrásnější ženská v tomhle vesmíru,
myslím, že mi tě Bůh ušil přesně na míru.
Když vidím tvou tvář a pozoruji tvoje tělo,
bouří se mi hormon, chce vystřelit mé dělo.
A poskvrnit tvou zahradu či zasaditi mé sémně,
vím znásilnění není echt, víš, nemyslím to temně.
Spíš hraju si jen v sexu s tebou, příběhy vlastne tvořím,
chci pro tebe být jedinečný a stále se ti dvořím.
Jsi jedinečná nejvíc holka, co srdce jsem ji dal,
já doufám, že jsem na oplátku to její zase vzal.
Jsi BOŽÍ holka, BOŽÍ, BOŽÍ, BOŽÍ, BOŽÍ jen,
já doufám teďko, že tahle story není jen ZLEJ sen.
Autor Coolina Coolinka, 16.08.2018
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HEZKÝ VERŠE...OD KOHO JSOU?

01.12.2018 00:17:11 | OK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí