Prosba o lásku, Taká je láska

Prosba o lásku, Taká je láska

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

PROSBA O LÁSKU

Žijem.
Sám.
Denne kráčam v ľudskom dave.
Kam?

I vtáča je ľúbené, žije v páre.
Trávu nosí na stavbu hniezda
svieti mu do neho hviezda.

nik nevie, že duša moja prosí:
daj, Boh môj, nech ma ľúbi ktosi.
Nik nevie, že nariekam.

V očiach mám pýchu, vzdor a klam.


TAKÁ JE LÁSKA

Láska je ruža a tŕň.
Ruža láka, tŕň pichá.
Každý na ňu čaká,
túži, plače, vzdychá.
Je ľudských snov spln
života náplň.



Anna Vodičková
Autor annav, 18.08.2018
Přečteno 488x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) máš to moc hezké, Aničko :-)! ST

19.08.2018 11:16:42 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí