Výročí

Výročí

Anotace: (18. 8. 2018)

Bylo to předloni
vzpomínáš?
To naše první
a poslední rande

Těch pár chvil
kdys byla se mnou
neposedná
tak jako býváš

Vzduch voněl létem
slunce se sklánělo
a tys šla ochutnat
zrající révu

Na konci vesnice
přišla ta chvíle...
Kéž bych tak mohl
zastavit čas

Ještě jednou
Tě vzít kolem ramen
a říct Ti
že mě zajímáš

Ještě jednou
být Ti tak blízko
na těch pár vteřin
než řekla jsi ne

Ještě jednou
tak prožít tu chvíli
kdy svět
se chtěl pohnout

Řekl bych totéž
znova a znova
jinak bych neuměl
se sebou žít

Ještě jednou
Tě vzít kolem ramen
a říct Ti
že mě zajímáš

Jen ještě jednou...

Ještě tisíckrát...
Autor Běžec, 18.08.2018
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Janna, JSJ, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) líbí :-)! ST

19.08.2018 11:20:19 | Fany

Díky :-)

P.S. Básně to sice nevyléčí - ale pomáhají to přežít...

21.08.2018 08:42:42 | Běžec

:-) tak to je fakt :-)!

07.09.2018 11:04:17 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí