Oči tvé

Oči tvé

Anotace: Letní inspirace není nikdy dost :) Volná báseň s touhou...

Oči tvé
zvou mne do světa tropických dálek
kde jím pomeranče a doušky tvé lásky

Vlasy tvé
potápí mě do vroucí hnědé kávy
kterou veze jedna z lodí do Brazílie.

Nohy tvé
v žáru slunce opalují mne dohněda
a spálí mne na horké poušti.

Klín tvůj
dostane mne do jiných dimenzí
když jím pomeranče a doušky tvé lásky.
Autor Zasněný básník, 18.08.2018
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí