Čierne Vzťahy

Čierne Vzťahy

Anotace: Jednosmerné vzťahy. Ona trpí, zatiaľ čo on sa na tom baví.

Srdce čierne ako uhoľ.
Myseľ plná pomsty.
Vždy keď plačeš kvôli mne,
chvejem sa od radosti.
Viem, že na mňa vtedy myslíš,
hoci ma len preklínaš.
Viem s tým žiť.
Na to aby si ma ľúbila,
nemusíš ma pochopiť.
Stačí, keď ti budem nežné slovka,
večer hovoriť.
Vtedy príde ku mne všetka vina.
Vážne sa k tebe chovám,
ako bezcitná sviňa?
Sranda čo spraví s človekom
pohár vína.
Občas mu aj rohožka
pred dverami chýba.
Tvoje slzy stali sa merítkom lásky,
lásky ktorá neumiera.
Poháňa ju predsa viera,
v lepší zajtrajšok
a sľubov že sa zmením.
Sám im neverím,
no zdá sa, že ty ich žerieš.
Vážne tie pokrútené slová,
tak vážne berieš?
Plačeš, lebo som ti znova klamal,
prosím, už to nerieš.
Nájdi si iného, keď tak veľmi chceš.
No som tu jediný.
Vtedy býva aj tyran bezchybný.
Tak už neplač a zvykni si.
že časy sú iné,
než boli kedysi.
Bez strachu, že ťa stratím.
A ak ma odoženieš,
už sa ti nevrátim.
Ostaneš sama.
To predsa nechceš.

Autor Hamsterball, 19.08.2018
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Dadiaq
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí