Bez tebe

Bez tebe

Anotace: -

Těžký případ,
života kus

Připomenout zkus
co znám na vteřiny
sladké něžné krajiny
vryté do kůže

A tohle se může?
Jako vychřice a spoušť
pobořené nebe
už navždy bez tebe

Nepřežiju
Autor Allure, 20.08.2018
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí