Hra

Hra

Anotace: ...

Jsi zpátky a já se zas chvěji,
přesně tak, jako předtím.
Každý nerv v mém těle
vypovídá službu když jsi blíž.

Hraješ se mnou hru bez pravidel.
Nebereš však v potaz, že já to nechci.
Bála jsem se, když zůstával.
Když jsi odešl bylo to lehčí.

Nechci zas bloudit v kruhu.
Nechci dál hořet v moři,
otevírat zámky bez klíčů,
sledovat jak do tmy se noříš.

Jsem zas jak zmrazená,
když se na mě díváš.
Chci volat o pomoc,
ale nejde to!

Moje tělo se chvěje v agonii,
když přiblížíš se na dosah,
když dotkneš se mě dlaní,
když líbají mě tvá ústa.

Je to hra, kterou nejde vyhrát.
Vítěz bere vše, sláva poraženým!
Bez pravidel znovu se tiše smát,
pod prostěradlem bavlněným.
Autor AngelLia31, 20.08.2018
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, Nevratný obal, Firren, LenkaT, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí