… vir dolorum

… vir dolorum

Anotace: ... jedna z mnoha těch chvil .. ale některé zůstanou v mém šuplíku navždy .. raději ... (14.4.2018)


Skorem zapomenut, v loži usínám,

ve vzpomínkách z nichž Tě znám,

pohroužím se v Tebe, v úsměv milý,

leč v srdci pustý nářek stesku kvílí.

 

Skorem zapomenut, v loži procitám,

oddaně bolest z rána tím uvítám,

by déle v naději jsem žíti směl,

každého dne se v libé touze chvěl.


Autor Jean-Paul Simon, 22.08.2018
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcella, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí