Konečně!

Konečně!

Anotace: Chtěla bych slyšet názor na mou báseň a názor na to, zda ji odeslat adresátovi :-)

Konečně!

Konečně to přišlo!
Konečně na tebe cítím vztek
Poprvé
Po všech tvých výčitkách, že vyčítám…
Po všech tvých odchodech
Po všech mých omluvách
bez odezvy
Poprvé
Cítím vztek a vyčítám
Vyčítám
A je to ozdravné!
Vyčítám ti ponížení, nespravedlnost
Vyčítám ti nemožnost se pohádat a smířit
Vyčítám ti rozbitý kohoutek v mojí koupelně
I tu tužku co mi nepíše
Za všechno dnes můžeš ty
za to prázdno zejména
za strach, že tu nebudeš
za bolest srdce
Za tu zradu
… tě nade všechno a vždycky budu!
Jsi zbabělec, slyšíš?
Nezvedneš telefon
Nemluvíš
Utíkáš
A před kým vlastně
Tak často jsem byla vinna…
Až příliš často
Vždy já
Dnes vyčítám
A hněvám se!
Než pohltí mě smutek
Ještě vykřičet ten vztek
Jsi hlupák lásko
Strašný hlupák
Pro svou ješitnost
Zahodit lásku
Zahodit sny
Zahodit nebe
Ach já dnes vyčítám!
Sobě Tebe!
Autor VendaVendaVenda, 24.08.2018
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Pavlina, Abeekr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pošli někdy mám stejné pocity.

28.08.2018 11:13:26 | Marry31

Pošli. Není proč se stydět za city, pocity. A uleví se ti.

26.08.2018 16:38:37 | Pavlina

Nech to den nebo dva uležet, a pak se rozhodni.

24.08.2018 07:35:42 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí